top of page

إعادة استخدام. إعادة التصميم. الاقتصاد الدائري.

الخياطة الصناعية للشركات

امنح حياة جديدة للمنسوجات المستعملة

نحن نساعد الشركات في التحول الأخضر

في NewUse نعمل من أجل الناس والبيئة. في مقرنا الذي يزيد مساحته عن 500 متر مربع ، ندير ، من بين أمور أخرى ، ورشة خياطة صناعية ، تم تطويرها خصيصًا لمساعدة الشركات في التحول الأخضر. يتم تمثيل المنسوجات بقوة في المجتمع المهمل الذي نشكل جميعًا جزءًا منه ، ونرى الحاجة إلى القيام بشيء حيال ذلك - ونأمل أن تفعل شركتك الشيء نفسه.

هل بدأ الزي الرسمي في التآكل؟ هل تجلس في مخزن به منسوجات غير مستخدمة؟ هل تريد بذل جهد من أجل البيئة؟

تواصل معنا من أجل محادثة غير ملزمة اليوم!

Eirunn_edited.jpg

 

Det ideelle tilbehøret for en dag ved sjøen

Eirunn er perfekt for solfylte strandturer. Eirunn tilbyr rikelig med plass til alt du trenger på stranden. Pakk badehåndklær, solkrem, bøker og lunsj uten bekymring! Seilstoffets naturlige slitestyrke sørger for at vesken tåler både sand, sol og saltvann, og holder eiendelene dine trygge og tørre.

Vi vet at våre kunder verdsetter originalitet og kvalitet. Eirunn er laget for de som ønsker noe spesielt – noe som skiller seg ut og forteller en historie. Dette er tilbehøret for deg som ønsker å kombinere stil, funksjonalitet og en miljøbevisst livsstil.

 

Bærekraftig profesjonalitet på kontoret

Eirunn er designet for en moderne livsstil, og fungerer utmerket som både laptopbag og dokumentveske. Med god plass og en praktisk lomme, holder Eirunn alt du trenger organisert og lett tilgjengelig. Hovedrommet gir rikelig med plass til både laptop, kabler, notatblokker og matpakke, mens den ekstra lommen er ideell for oppbevaring av mobiltelefon, nøkler og lommebok. Uansett om du er på vei til kontoret, et møte eller lunsj, har du alltid det du trenger innen rekkevidde.

Det tidløse designet, i kombinasjon med hver veskes egen historie, gjør at Eirunn skiller seg ut i mengden med et spennende uttrykk  - perfekt for å gjøre et godt inntrykk!

Eirunn.jpg
Eirunn_edited.jpg

Gjør deg klar for eventyr i parken

Eirunn er produsert i slitesterke kvalitetsmaterialer som tåler røff behandling, enten du har med barn på piknik eller venner i parken. Eirunn er laget for å vare, og blir vesken skitnet til av mat, jord eller søle, kan det enkelt skylles bort med hageslangen.

Eirunn rommer alt til pikniklunsjen og vel så det. Når dagen er over, kan du enkelt pakke sammen alt og dra videre på neste eventyr.

ماذا نفعل؟

المشاريع الاجتماعية

بصفتنا رائد أعمال اجتماعيًا ، فإننا نتصدى للتحديات ومشكلات المجتمع. نحن نعمل بشكل هادف مع هذا ، دون التركيز على المكاسب المالية.

المهام الحرفية

يبذل الحرفيون المهرة قصارى جهدهم لتلبية احتياجاتك. نحن نقدم ، من بين أمور أخرى ، البناء والإصلاح والصيانة في الخشب والمعدن . 

وحدة الكفاءة

نحن نساعد المهاجرين والشباب على دخول سوق العمل النرويجي. نحن نعمل مع التدريب في المهن وثقافة الحياة العملية والصحة والسلامة والبيئة والكفاءة الرقمية.

 

Som skapt for maritime utflukter

Hos NewUse tror vi på å skape produkter som ikke bare er funksjonelle og stilige, men også unike. Eirunn er håndlaget av materialer som har sin egen historie. Når du velger Eirunn kan du vite at våre dyktige skreddere legger vekt på detaljer i hver eneste søm.

Eirunn er allsidig og tåler både å bli brukt som sjauebag for tau, sveiver og åregafler, eller for mat og drikke - for å gjøre båtturen komplett.

Eirunn.jpg
Eirunn.jpg

 

 Produktet for en aktiv livsstil

Med Eirunn har du plass til alt du trenger for en effektiv treningsøkt på treningssenteret eller aktiviteter i parken. Eirunn er designet for at du skal ha enkel tilgang til treningstøy og utstyr, og hjelper deg å holde orden på alt du trenger, slik at du kan fokusere på treningen.

Med Eirunn trenger du ikke å være redd for verken svette eller søl. Eirunn kan enkelt skylles, så du ikke trenger å bekymre deg for lukt eller flekker.

 

Ditt valg for en enklere hverdag

Eirunn er ikke bare ment for stranden, kontoret eller parken. Eirunn er en flerbruksveske til nærmest enhver anledning. Når sommerdagen er over, kan du bruke vesken på handleturen, til reise, eller til og med som en stilig veske for hverdagsbruk!

Ved å velge Eirunn, er du med på å gjøre en positiv forskjell for miljøet. Gjenbruk av seil og skinn reduserer avfall og gir nytt liv til materialer som ellers ville blitt kastet. Denne flerbruksvesken er et bærekraftig alternativ som kombinerer funksjonalitet med miljøbevissthet.

Eirunn_edited_edited.jpg
Butikk

Opplev Eirunn

bottom of page