top of page

Flerbruksvesken Eirunn

Din følgesvenn i båten, på stranda eller på kontoret

En reise fra hav til hånd

Redesignet av gjenbruksmaterialer i enestående kvalitet

Flerbruksvesken Eirunn representerer en perfekt balanse mellom moderne design og historisk arv. Navnet Eirunn er et nyere navn, med rot i norrøn mytologi. På samme måte er vesken Eirunn et helt nytt produkt, redesignet og laget av brukt seil og skinn for å tilfredsstille dagens behov for bærekraft, slitestyrke og funksjon.

Navnet Eirunn kombinerer elementer fra det norrøne språket;

- Eir, navnet på gudinnen for helbredelse og medisin. Navnet assosieres med beskyttelse, omsorg og bærekraft, som forteller noe om kvalitet og funksjon.

- Unn, et navn som kan bety kjærlighet eller bølge, som knytter vesken til havet og den maritime opprinnelsen.

Eirunn_edited.jpg

 

Det ideelle tilbehøret for en dag ved sjøen

Eirunn er perfekt for solfylte strandturer. Eirunn tilbyr rikelig med plass til alt du trenger på stranden. Pakk badehåndklær, solkrem, bøker og lunsj uten bekymring! Seilstoffets naturlige slitestyrke sørger for at vesken tåler både sand, sol og saltvann, og holder eiendelene dine trygge og tørre.

Vi vet at våre kunder verdsetter originalitet og kvalitet. Eirunn er laget for de som ønsker noe spesielt – noe som skiller seg ut og forteller en historie. Dette er tilbehøret for deg som ønsker å kombinere stil, funksjonalitet og en miljøbevisst livsstil.

 

Bærekraftig profesjonalitet på kontoret

Eirunn er designet for en moderne livsstil, og fungerer utmerket som både laptopbag og dokumentveske. Med god plass og en praktisk lomme, holder Eirunn alt du trenger organisert og lett tilgjengelig. Hovedrommet gir rikelig med plass til både laptop, kabler, notatblokker og matpakke, mens den ekstra lommen er ideell for oppbevaring av mobiltelefon, nøkler og lommebok. Uansett om du er på vei til kontoret, et møte eller lunsj, har du alltid det du trenger innen rekkevidde.

Det tidløse designet, i kombinasjon med hver veskes egen historie, gjør at Eirunn skiller seg ut i mengden med et spennende uttrykk  - perfekt for å gjøre et godt inntrykk!

Eirunn.jpg
Eirunn_edited.jpg

Gjør deg klar for eventyr i parken

Eirunn er produsert i slitesterke kvalitetsmaterialer som tåler røff behandling, enten du har med barn på piknik eller venner i parken. Eirunn er laget for å vare, og blir vesken skitnet til av mat, jord eller søle, kan det enkelt skylles bort med hageslangen.

Eirunn rommer alt til pikniklunsjen og vel så det. Når dagen er over, kan du enkelt pakke sammen alt og dra videre på neste eventyr.

Hvorfor Eirunn?

Slitesterk

Håndlaget i slitesterkt, gjenbrukt seil og skinn, er hver veske robust og laget for å beholde styrke og form over tid. Hvis vesken blir skitten, kan den enkelt skylles i hageslagen.

Bærekraftig

Laget av brukt seil og skinn, gir hvert nett nytt liv til materialer som vanligvis ville blitt kastet. Dette bidrar til å redusere avfall og fremme en bærekraftig livsstil. 

Allsidig

Eirunn er romslig og funksjonell, og designet for å være med deg overalt. Det slitesterke materialet og den praktiske lommen gjør det enkelt og trygt å organisere eiendelene dine.

 

Som skapt for maritime utflukter

Hos NewUse tror vi på å skape produkter som ikke bare er funksjonelle og stilige, men også unike. Eirunn er håndlaget av materialer som har sin egen historie. Når du velger Eirunn kan du vite at våre dyktige skreddere legger vekt på detaljer i hver eneste søm.

Eirunn er allsidig og tåler både å bli brukt som sjauebag for tau, sveiver og åregafler, eller for mat og drikke - for å gjøre båtturen komplett.

Eirunn.jpg
Eirunn.jpg

 

 Produktet for en aktiv livsstil

Med Eirunn har du plass til alt du trenger for en effektiv treningsøkt på treningssenteret eller aktiviteter i parken. Eirunn er designet for at du skal ha enkel tilgang til treningstøy og utstyr, og hjelper deg å holde orden på alt du trenger, slik at du kan fokusere på treningen.

Med Eirunn trenger du ikke å være redd for verken svette eller søl. Eirunn kan enkelt skylles, så du ikke trenger å bekymre deg for lukt eller flekker.

 

Ditt valg for en enklere hverdag

Eirunn er ikke bare ment for stranden, kontoret eller parken. Eirunn er en flerbruksveske til nærmest enhver anledning. Når sommerdagen er over, kan du bruke vesken på handleturen, til reise, eller til og med som en stilig veske for hverdagsbruk!

Ved å velge Eirunn, er du med på å gjøre en positiv forskjell for miljøet. Gjenbruk av seil og skinn reduserer avfall og gir nytt liv til materialer som ellers ville blitt kastet. Denne flerbruksvesken er et bærekraftig alternativ som kombinerer funksjonalitet med miljøbevissthet.

Eirunn_edited_edited.jpg
Butikk

Opplev Eirunn

bottom of page