top of page

Reuse. Redesign. Circular economy.

Industrial sewing for companies

Give new life to used textiles

We help companies with the green shift

At NewUse we work for people and the environment. In our over 500 m² premises, we run, among other things, an industrial sewing workshop, specially developed to help companies with the green shift. Textiles are strongly represented in the throw-away society we are all part of, and we see the need to do something about this - and we hope your company does the same.

Are the uniforms starting to wear out? Are you sitting in a warehouse with unused textiles? Do you want to make an effort for the environment?

Get in touch for a no-obligation conversation today!

Eirunn_edited.jpg

 

Det ideelle tilbehøret for en dag ved sjøen

Eirunn er perfekt for solfylte strandturer. Eirunn tilbyr rikelig med plass til alt du trenger på stranden. Pakk badehåndklær, solkrem, bøker og lunsj uten bekymring! Seilstoffets naturlige slitestyrke sørger for at vesken tåler både sand, sol og saltvann, og holder eiendelene dine trygge og tørre.

Vi vet at våre kunder verdsetter originalitet og kvalitet. Eirunn er laget for de som ønsker noe spesielt – noe som skiller seg ut og forteller en historie. Dette er tilbehøret for deg som ønsker å kombinere stil, funksjonalitet og en miljøbevisst livsstil.

 

Bærekraftig profesjonalitet på kontoret

Eirunn er designet for en moderne livsstil, og fungerer utmerket som både laptopbag og dokumentveske. Med god plass og en praktisk lomme, holder Eirunn alt du trenger organisert og lett tilgjengelig. Hovedrommet gir rikelig med plass til både laptop, kabler, notatblokker og matpakke, mens den ekstra lommen er ideell for oppbevaring av mobiltelefon, nøkler og lommebok. Uansett om du er på vei til kontoret, et møte eller lunsj, har du alltid det du trenger innen rekkevidde.

Det tidløse designet, i kombinasjon med hver veskes egen historie, gjør at Eirunn skiller seg ut i mengden med et spennende uttrykk  - perfekt for å gjøre et godt inntrykk!

Eirunn.jpg
Eirunn_edited.jpg

Gjør deg klar for eventyr i parken

Eirunn er produsert i slitesterke kvalitetsmaterialer som tåler røff behandling, enten du har med barn på piknik eller venner i parken. Eirunn er laget for å vare, og blir vesken skitnet til av mat, jord eller søle, kan det enkelt skylles bort med hageslangen.

Eirunn rommer alt til pikniklunsjen og vel så det. Når dagen er over, kan du enkelt pakke sammen alt og dra videre på neste eventyr.

What are we doing?

Social entrepreneurship

As a social entrepreneur, we address challenges and  problems in society. We work purposefully with this, without a focus on financial gain.

Craft assignments

Our skilled craftsmen do their utmost to meet your needs. We offer, among other things, construction, repair and maintenance in wood and metal. 

Competence module

We help immigrants and young people enter the Norwegian labor market. We work with training in trades, working life culture, HSE and digital competence.

 

Som skapt for maritime utflukter

Hos NewUse tror vi på å skape produkter som ikke bare er funksjonelle og stilige, men også unike. Eirunn er håndlaget av materialer som har sin egen historie. Når du velger Eirunn kan du vite at våre dyktige skreddere legger vekt på detaljer i hver eneste søm.

Eirunn er allsidig og tåler både å bli brukt som sjauebag for tau, sveiver og åregafler, eller for mat og drikke - for å gjøre båtturen komplett.

Eirunn.jpg
Eirunn.jpg

 

 Produktet for en aktiv livsstil

Med Eirunn har du plass til alt du trenger for en effektiv treningsøkt på treningssenteret eller aktiviteter i parken. Eirunn er designet for at du skal ha enkel tilgang til treningstøy og utstyr, og hjelper deg å holde orden på alt du trenger, slik at du kan fokusere på treningen.

Med Eirunn trenger du ikke å være redd for verken svette eller søl. Eirunn kan enkelt skylles, så du ikke trenger å bekymre deg for lukt eller flekker.

 

Ditt valg for en enklere hverdag

Eirunn er ikke bare ment for stranden, kontoret eller parken. Eirunn er en flerbruksveske til nærmest enhver anledning. Når sommerdagen er over, kan du bruke vesken på handleturen, til reise, eller til og med som en stilig veske for hverdagsbruk!

Ved å velge Eirunn, er du med på å gjøre en positiv forskjell for miljøet. Gjenbruk av seil og skinn reduserer avfall og gir nytt liv til materialer som ellers ville blitt kastet. Denne flerbruksvesken er et bærekraftig alternativ som kombinerer funksjonalitet med miljøbevissthet.

Eirunn_edited_edited.jpg
Butikk

Opplev Eirunn

bottom of page